Skip to content
_ravintolapöydät_S1A0922

Hakukone­markki­nointi (SEM)

Paranna mainonnan tehoja ja kasvata sivustosi näky­vyyttä hakukone­mainon­nalla

Suurin osa verkko-ostoksista alkaa hakukoneista ja siksi hyvän näkyvyyden varmistaminen hakukoneissa on elintärkeä osa myyntiä. Tehokkaalla hakukonestrategiallamme saat kaiken irti niin maksetusta kuin orgaanisesta näkyvyydestä Googlessa ja Bingissä. 

Ennen tehokkaan hakukonestrategian laadintaa, kartoitamme miten verkkosivustosi, tuotteesi ja palvelusi sijoittuvat hakukonehauissa, miten hyvin mainontasi toimii Googlessa ja ennen kaikkea miten voimme parantaa hakukonenäkyvyyttäsi. Laadimme sinulle selkeän toimintasuunnitelman kuinka voit saada orgaanisen hakukonenäkyvyyden (SEO) sekä maksetun hakukonemainonnan (SEA) avulla parhaan mahdollisen hyödyn irti hakukonenäkyvyydestäsi. 

Kehitämme orgaanista ja maksettua hakukonenäkyvyyttäsi käsi kädessä, sillä hakukoneoptimoitu sivusto parantaa mainonnan tehoa ja tehokas mainonta kasvattaa orgaanista näkyvyyttäsi.

 

Luodaan yhdessä tehokasta hakukonemarkkinointia! 

 

OTA YHTEYTTÄ

Viisi syytä tehdä hakukonemainontaa:

1. Hakukoneiden avulla tavoitat parhaiten potentiaaliset asiakkaasi. 
- Jopa 50-70% sivustosi liikenteestä tulee hakukoneista. 

2. Hakukoneista on tullut kiinteä osa jokapäiväistä elämäämme.
- Jokainen meistä tekee keskimäärin 3-4 hakukonehakua päivässä.

3. Hakukoneilla on suuri vaikutus ostopäätöksiimme.
- Tuote- ja palvelutietoja etsitään niin ennen verkko- ja offline-ostoksia kuin ostoprosessin aikana.

4. Hakukoneissa on suuri potentiaali myynnin kasvattamiseen (ja menettämiseen, jos hakukoneisiin ei panosteta)
- Hakutulossivulla viiden ensimmäisen maksuttoman tuloksen osuus kaikista klikeistä on 2/3.

5. Hakukoneet tekevät meistä parempia päätöksentekijöitä
- Hakukoneet ja -trendit ovat osoittautuneet luotettaviksi lähteiksi tulevaisuuden trendien ennustamisessa

 

Lähteet: Brightedge (2019), gs.statcounter.com, searchengineland.com, seotribunal.com, Zero Limit Web (2020), Neil Patel, Backlinko (2020) 

Hakukoneoptimointi (SEO)


LUE LISÄÄ >

 
Hakukonemainonta (SEA)


LUE LISÄÄ >

 
Discovery-mainonta


LUE LISÄÄ >

 
Google Shopping


LUE LISÄÄ >

 

Hakukonemainonta

Hakusanamainonnalla tarkoitetaan Googlessa tai muissa hakukoneissa toteutettua ‘klikki-perusteista’ maksettua näkyvyyttä, joka rakennetaan liiketoiminnallesi olennaisten avainsanojen ympärille. Näin tavoitat potentiaaliset asiakkaasi juuri silloin kun he ovat valmiita kuulemaan tuotteistasi tai palveluistasi.

 

Discovery Ads-, Shopping Ads- tai Display Ads -mainosformaatit ovat oiva tapa rikastuttaa Googlen hakusanamainonnan kokonaisuutta, jolloin tavoitat potentiaaliset asiakkaasi jo aiemmissa vaiheissa ostopolkua.

Määritämme tarpeisiisi sopivat hakusanamainonnan tavoitteet ja toteutuksen, jotta Sinä saavutat asiakkaasi tehokkaasti kaikissa ostopolun eri vaiheissa.

Discovery-mainonta

Google Discovery Ads -mainosformaatti on yksi Googlen uusimmista tuotelanseerauksista Suomen markkinoilla. Discovery-mainonta on perinteistä hakusanamainontaa visuaalisempaa, sillä mainoksiin sisältyy myös kuvaelementtejä.  Mainontaa voit nähdä Gmailissa, YouTubessa sekä Googlen Discovery-sivuilla.

 

Koska Discovery-mainonta kohdennetaan yleisöperusteisesti, on se oiva työkalu nimenomaan uusien potentiaalisten asiakkaiden hankinnassa, jotka eivät ole ostopolullaan vielä kovin pitkällä. Discovery-mainosformaatin teho piilee siinä, että käyttäjien tarve ja kiinnostus on tunnistettu heidän hakukäyttäytymisestään, mutta mainonta tulee vastaan ympäristöissä, joissa sitä ei osaa odottaa.

Google Shopping

Google Shopping Ads on mainosformaatti, jota voit nähdä Googlen hakutulossivuilla sekä Googlen Shopping-sivuilla. Mainonta on feed-pohjaista eli kyseistä mainosformaattia pääsevät hyödyntämään e-commerce mainostajat. 

Shopping Ads -mainosformaatilla vastaat tehokkaasti käyttäjien hakuihin relevanteilla tuotteilla sekä esittelet tuotevalikoimaasi visuaalisessa muodossa.

Ota yhteyttä