Skip to content
_MG_6844

Ihmiset, kulttuuri ja koulutukset

Kehity ja kasvata digiosaamistasi

Digitaalisten kanavien noustessa liiketoiminnan keskiöön, verkkokaupan tai -sivuston jatkuvasta seurannasta, markkinoinnin tehokkuuden kehittämisestä sekä potentiaalisten asiakkaiden tunnistamisesta digikanavissa tulee osa tiimien päivittäistä arkea. Näin myös yrityksen sisäisen digiosaamisen kehittäminen nousee entistä tärkeämpään rooliin. 

 

Kokeneet kouluttajamme ohjaavat web-analytiikan, hakukoneoptimoinnin, hakukonemarkkinoinnin sekä sosiaalisen median työkalujen pariin niin teoriassa kuin käytännössä. Räätälöimme käytännönläheiset koulutuksemme aina asiakkaan tarpeisiin ja osaamistasolle sopivaksi. Harjoitustehtävissä hyödynnämme pääsääntöisesti osallistujien omia työkaluja ja datalähteitä.

Koulutuksissamme opit:

  • Miten hyvin verkkosivustosi tai verkkokauppasi toimii? Kuinka voit lisätä ymmärrystä sivuston toimivuudesta hyödyntämällä web-analytiikkaa ja analytiikkatyökaluja?
  • Miten dataa hyödennetään markkinoinnissa? Miten voit seurata analytiikkatyökalujen avulla markkinoinnin toimenpiteiden tuloksia sekä hyödyntää saatuja tuloksia markkinoinnin suunnittelussa?
  • Miten sisällöntuottajien tulee huomioida hakukoneoptimointi? Kuinka tuotetaan hakukoneystävällisiä sisältöjä parhaimman mahdollisen orgaanisen hakukonenäkyvyyden takaamiseksi?
  • Miten suunnitella, toteuttaa, optimoida ja analysoida yrityksen sisällä tehtävää hakukonemainontaa?
GAIQ-koulutus


LUE LISÄÄ >

 
GA-koulutus


LUE LISÄÄ >

 
SEO-koulutus


LUE LISÄÄ >

 
SEM-koulutus


LUE LISÄÄ >

 

GAIQ eli Google Analytics Individual Qualification -sertifikaattikoulutus

Haluatko oppia hyödyntämään Google Analyticsia työssäsi paremmin ja suorittaa web analytiikan ylivoimaisesti tunnetuimman osaamissertifikaatin GAIQ:n? 

Qurun intensiivisessä yhden päivän GAIQ -koulutuksessa opit käytännönläheisesti Google Analyticsin tärkeimmät toiminnallisuudet sekä työkalun tarjoamat mahdollisuudet verkkosivuston ja markkinointitoimenpiteiden seurantaan ja kehittämiseen. 

Googlen GAIQ -sertifikaatin suorittamalla kerrot web-analytiikan osaamisestasi niin työnantajallesi kuin asiakkaillesi. GAIQ-koulutus sopii erityisen hyvin analytiikan hyödyntämistä aloitteleville tai satunnaisesti analytiikkaa käyttäville.

Google Analytics- ja Adobe Analytics -koulutukset

Saadaksesi kaiken mahdollisen liiketoimintahyödyn irti datasta ja web-analytiikasta, tärkeintä on ymmärtää miten web-analytiikan tärkeimmät työkalut toimivat ja kuinka hyödynnät niitä parhaiten.  

Peruskoulutuksemme alkavat web-analytiikan perusteista - siitä kuinka eri työkalut toimivat ja kuinka ne keräävät dataa. 

Jatko- ja teemakoulutuksissa käymme laaja-alaisesti läpi markkinoinnin ja kampanjoiden, verkkokaupan ja sisällöntuottajien analytiikkaa. Opit myös visualisoimaan dataa ja rakentamaan dashboardeja Google Data Studiossa sekä tagien hallintaa tagienhallintatyökalussa.

 

Hakukoneoptimoin­nin (SEO) koulutus sisällöntuottajille

Sisällöntuottajille suunnatuissa hakukoneoptimoinnin koulutuksissamme opit, kuinka tuottaa SEO-optimoitua sisältöä sivustollesi, jotta verkkosivustosi palvelee niin olemassaolevia kuin uusia asiakkaitasi sekä varmistaa orgaanisen hakukonenäkyvyyden. 

Koulutuksessa käymme läpi sivuston tärkeimmät elementit copy-teksteistä kuviin sekä niiden eri roolit osana hakukoneoptimointia. 

Lisäksi saat mukaasi runsaasti koulutusmateriaalia, jota voit hyödyntää myöhemmin sivustosi sisältöpäivityksissä. Sisällöntuottajien SEO -koulutukset sopivat erityisen hyvin yrityksen sisällöntuottajien osaamisen kehittämiseen sekä tukemaan verkkosivujen uusien sisältöjen suunnittelua.

Hakukonemarkki­noinnin (SEM) koulutus

SEM-koulutuksessamme opit, miksi hakukonemarkkinointia kannattaa tehdä ja miten sitä voi toteuttaa mahdollisimman tehokkaasti. 

Hakukonemarkkinoinnin koulutuksissamme keskitymme Google Ads -mainontaan ja voimme fokusoida joko hakusana- tai Display-mainontaan, tai tarpeidesi mukaan käydä läpi molemmat osa-alueet.

Hakusanamarkkinointikoulutuksen jälkeen osaat luoda toimivan kampanjarakenteen, tiedät hakusanatutkimuksen perusteet sekä osaat kirjoittaa vetoavia mainostekstejä. 

Display-mainonnan puolella käymme läpi yleisesti Display-mainontaa Googlen verkostossa, videomainontaa YouTubessa sekä uudelleenmarkkinointia.

 

 

Ota yhteyttä