Skip to content
_MG_6844

Ihmiset, kulttuuri ja koulutukset

Kehity ja kasvata digiosaamistasi

Digitaalisten kanavien noustessa liiketoiminnan keskiöön, verkkokaupan tai -sivuston jatkuvasta seurannasta, markkinoinnin tehokkuuden kehittämisestä sekä potentiaalisten asiakkaiden tunnistamisesta digikanavissa tulee osa tiimien päivittäistä arkea. Näin myös yrityksen sisäisen digiosaamisen kehittäminen nousee entistä tärkeämpään rooliin. 

 

Kokeneet kouluttajamme ohjaavat web-analytiikan, hakukoneoptimoinnin, hakukonemarkkinoinnin sekä sosiaalisen median työkalujen pariin niin teoriassa kuin käytännössä. Räätälöimme käytännönläheiset koulutuksemme aina asiakkaan tarpeisiin ja osaamistasolle sopivaksi. Harjoitustehtävissä hyödynnämme pääsääntöisesti osallistujien omia työkaluja ja datalähteitä.

Koulutuksissamme opit:

  • Miten hyvin verkkosivustosi tai verkkokauppasi toimii? Kuinka voit lisätä ymmärrystä sivuston toimivuudesta hyödyntämällä web-analytiikkaa ja analytiikkatyökaluja?
  • Miten dataa hyödennetään markkinoinnissa? Miten voit seurata analytiikkatyökalujen avulla markkinoinnin toimenpiteiden tuloksia sekä hyödyntää saatuja tuloksia markkinoinnin suunnittelussa?
  • Miten sisällöntuottajien tulee huomioida hakukoneoptimointi? Kuinka tuotetaan hakukoneystävällisiä sisältöjä parhaimman mahdollisen orgaanisen hakukonenäkyvyyden takaamiseksi?
  • Miten suunnitella, toteuttaa, optimoida ja analysoida yrityksen sisällä tehtävää hakukonemainontaa?
GA-koulutus


LUE LISÄÄ >

 
SEO-koulutus


LUE LISÄÄ >

 
SEM-koulutus


LUE LISÄÄ >

 

GAIQ eli Google Analytics Individual Qualification -sertifikaattikoulutus

Haluatko oppia hyödyntämään Google Analyticsia työssäsi paremmin ja suorittaa web analytiikan ylivoimaisesti tunnetuimman osaamissertifikaatin GAIQ:n? 

Qurun intensiivisessä yhden päivän GAIQ -koulutuksessa opit käytännönläheisesti Google Analyticsin tärkeimmät toiminnallisuudet sekä työkalun tarjoamat mahdollisuudet verkkosivuston ja markkinointitoimenpiteiden seurantaan ja kehittämiseen. 

Googlen GAIQ -sertifikaatin suorittamalla kerrot web-analytiikan osaamisestasi niin työnantajallesi kuin asiakkaillesi. GAIQ-koulutus sopii erityisen hyvin analytiikan hyödyntämistä aloitteleville tai satunnaisesti analytiikkaa käyttäville.

Google Analytics- ja Adobe Analytics -koulutukset

Saadaksesi kaiken mahdollisen liiketoimintahyödyn irti datasta ja web-analytiikasta, tärkeintä on ymmärtää miten web-analytiikan tärkeimmät työkalut toimivat ja kuinka hyödynnät niitä parhaiten.  

Peruskoulutuksemme alkavat web-analytiikan perusteista - siitä kuinka eri työkalut toimivat ja kuinka ne keräävät dataa. 

Jatko- ja teemakoulutuksissa käymme laaja-alaisesti läpi markkinoinnin ja kampanjoiden, verkkokaupan ja sisällöntuottajien analytiikkaa. Opit myös visualisoimaan dataa ja rakentamaan dashboardeja Google Data Studiossa sekä tagien hallintaa tagienhallintatyökalussa.

 

Hakukoneoptimoinnin (SEO) koulutus sisällöntuottajille

Sisällöntuottajille suunnatuissa hakukoneoptimoinnin koulutuksissamme opit, kuinka tuottaa SEO-optimoitua sisältöä sivustollesi, jotta verkkosivustosi palvelee niin olemassaolevia kuin uusia asiakkaitasi sekä varmistaa orgaanisen hakukonenäkyvyyden. 

Koulutuksessa käymme läpi sivuston tärkeimmät elementit copy-teksteistä kuviin sekä niiden eri roolit osana hakukoneoptimointia. 

Lisäksi saat mukaasi runsaasti koulutusmateriaalia, jota voit hyödyntää myöhemmin sivustosi sisältöpäivityksissä. Sisällöntuottajien SEO -koulutukset sopivat erityisen hyvin yrityksen sisällöntuottajien osaamisen kehittämiseen sekä tukemaan verkkosivujen uusien sisältöjen suunnittelua.

Hakukonemarkkinoinnin (SEM) koulutus

SEM-koulutuksessamme opit, miksi hakukonemarkkinointia kannattaa tehdä ja miten sitä voi toteuttaa mahdollisimman tehokkaasti. 

Hakukonemarkkinoinnin koulutuksissamme keskitymme Google Ads -mainontaan ja voimme fokusoida joko hakusana- tai Display-mainontaan, tai tarpeidesi mukaan käydä läpi molemmat osa-alueet.

Hakusanamarkkinointikoulutuksen jälkeen osaat luoda toimivan kampanjarakenteen, tiedät hakusanatutkimuksen perusteet sekä osaat kirjoittaa vetoavia mainostekstejä. 

Display-mainonnan puolella käymme läpi yleisesti Display-mainontaa Googlen verkostossa, videomainontaa YouTubessa sekä uudelleenmarkkinointia.

 

 

Ota yhteyttä