Skip to content
_MG_6860_2

Display ja video

Display- ja videomainon­nalla lisäät bränditunnet­tuutta oikeiden kohderyhmien keskuudessa

Display-mainonta ja videomarkkinointi ovat erinomaisia keinoja lisätä yrityksesi ja brändisi tunnettuutta tavoitellun kohderyhmän keskuudessa. Display- ja videomainonnan keinoilla tavoitat kohderyhmäsi heidän käyttämissään kanavissa ja medioissa ympäri internetiä ja pystyt kohdentamaan mainontaa eri kriteerein juuri oikealle kohderyhmille. Display- ja videomainontaa voi toteuttaa erilaisten verkostojen kautta. 
Display- ja videomainonnan avulla:
 
  • Lisäät bränditunnettuutta kohderyhmissäsi
  • Tavoitat haluamasi kohderyhmän heille ominaisessa mediaympäristössä
  • Mainostat kustannustehokkaasti eri verkostojen kautta
Ohjelmallinen ostaminen


LUE LISÄÄ >

 
Google Display Network


LUE LISÄÄ >

 
Youtube


LUE LISÄÄ >

 

Ohjelmallinen ostaminen

Ohjelmallisen ostamisen avulla voimme toteuttaa display-mainontaa helposti ja kustannustehokkaasti ympäri internetin - ilman, että sinun tarvitsee kontaktoida mediamyyjää. Käytettävissä on suuri määrä suosittuja sivustoja ja verkkolehtiä, joissa voimme mainostaa osallistumalla avoimeen huutokauppaan (RTB eli “real-time bidding”). Sivustokävijäsegmentit ja tarkat kohdennukset ovat erittäin tärkeässä roolissa tuloksellisessa ohjelmallisessa mainonnassa. 
Myös budjetin hallitseminen on helpompaa kuin ostamalla ison kampanjan mediamyyjältä. Meidän avullamme tavoitat haluamasi kohderyhmät tehokkaasti, kohderyhmälle oikeissa medioissa, ohjelmallisen ostamisen keinoin.

Google Display Network

Google Display-mainonnan avulla tavoitat kohderyhmäsi ja lisäät tunnettuuttasi Googlen Display-verkostossa. Voimme kohdentaa Display-markkinointia Googlen verkostossa tietyn kontekstin mukaan, tietylle yleisölle tai tiettyyn sijaintiin. Vetoavilla Display-mainoksilla ja Googlen kohdistusvaihtoehtojen avulla voimme tavoittaa potentiaaliset asiakkaat oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.
Myös uudelleenmarkkinointi Googlen verkostossa kannattaa: siten tavoitat ihmiset, jotka ovat jo olleet tekemisissä sivustosi ja yrityksesi kanssa.

Youtube

YouTube-mainonnalla tavoitat kohderyhmäsi, kun he katsovat tai etsivät videoita YouTubesta. YouTubessa mainostaminen on erittäin kustannustehokasta: maksat vain, kun käyttäjä katsoo mainostasi vähintään 30 sekuntia tai klikkaa mainostasi. 

Autamme sinua valitsemaan videomainonnan kampanja-asetukset tavoitteidesi mukaan ja näin saamaan mainoksesi mahdollisimman hyvin potentiaalisten asiakkaiden nähtäville.

Ota yhteyttä