Skip to content
_MG_6878_2

Inbound-markkinointi

Ohjaa potentiaalinen asiakas luoksesi Inbound-markkinoinnin avulla

Inbound-markkinoinnin avulla pyritään saamaan potentiaalinen asiakas kiinnostavien ja hänelle räätälöityjen sisältöjen kautta tuotteidesi ja palveluidesi äärelle ja vuorovaikutukseen kanssasi.


Ratkaisemalla ostopolun eri vaiheissa ilmeneviä haasteita, inbound-markkinoinnin tavoite on sitouttaa ja kasvattaa kestäviä asiakassuhteita potentiaalisten ja olemassa olevien asiakkaidesi kanssa. Inbound-markkinoinnin sisältömuotoja ovat mm. blogitekstit, podcastit, webinaarit, somesisällöt, uutiskirjeet ja videot.

Näin rakennamme Inbound-markkinointia:


1. Opimme tuntemaan asiakkaasi ja heidän ostopolkunsa: Määrittelemme Buyer Persoonat ja Buyer Journeyt. 

2. Luomme strategiaasi pohjautuvaa pitkäjänteistä sisältömarkkinointia: 
Sisältösuunnitelma auttaa hallitsemaan päivittyvän sisältösi kokonaisuutta.

3. Teemme sisältösi helposti löydettäväksi: Kohdennettulla mainonnalla ja hakukoneoptimoidulla sivustolla autamme potentiaalisia asiakkaita löytämään sen luo.

4. Hyödynnämme markkinoinnin automaatiota: Kun potentiaalinen asiakas on tunnistettu varsinaiseksi liidiksi, voimme johdattaa hänet ostopolulla personoidun ja kiinnostavan sisällön sekä automatiikan avulla kohti asiakassuhdetta. Ylläpidämme ja palvelemme nykyisiä asiakkaita oikein kohdennetuilla viesteillä.

5. Mittaamme asiakkuuden koko elinkaaren mainoksesta tehtyyn ostoon saakka: KPI:den määrityksellä ja oikein asennetulla analytiikalla mittaamme ja kehitämme markkinoinnin tuloksellisuutta jatkuvasti.

Inbound-markkinoinnilla tuloksia

Case: Rototec

Rototec on innovatiivinen geoenergian edelläkävijä ja haluaa olla energiavallankumouksen etujoukoissa tekemässä parempaa huomista tuleville sukupolville. Näin Rototec tuplasi liidimääräänsä markkinoinnin ja myynnin yhteistyöllä!
Rototec-website-mackbook-mockup-2000x2000-rekka
Tehot irti uudesta sivustosta

Case: Consti

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Constin uuden verkkosivuston käytettävyyttä ja näkyvyyttä kehittämällä saatiin huomattavaa potkua B2B-myyntiin ja yhteydenottojen generointiin. 
Consti-website-mackbook-mockup-1920x1080-pink
Tavoitteletko parempaa bisnestä digitaalisissa kanavissa?

Ota yhteyttä niin kerromme miten voimme auttaa sinua myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä!

 

Show me your data

 

Miten voimme auttaa? Jutellaan lisää!

Kun haluat ottaa kaiken irti digitaalisista kanavista, me Qurulla autamme sinua saamaan tuloksia!