Skip to content
Teemu-blogi
Quru26.1.2023 8:17< 1 min read

Teemu Kaksonen - Vahvaa web-analytiikan osaamista

Alkuvuodesta Qurun asiantuntija- ja analytiikkatiimiä saapui kasvattamaan Senior Web Analyst Teemu Kaksonen. Teemu on paluumuuttaja Salomaa Yhtiöille ja on kerryttänyt vuosien kokemusta niin toimistojen kuin asiakkaanpuolelta eri toimialoilta. Teemu pitää työssään tärkeimpänä tunnistaa tarpeet ja parhaat tavat kehittää asiakasyrityksen liiketoimintaa.  

 

Millaista osaamista ja kokemusta tuot Quruun? 

Vahvaa web-analytiikan osaamista sekä tekniseltä puolelta että varsinaisen analyysin ja lisäarvon tuottamisesta. Kokemusta on kertynyt eri toimialoilta sekä toimiston että asiakkaan puolella. Osaan tunnistaa yrityksen liiketoiminnan tarpeet keksiä tapoja miten niihin voidaan vastata. 

 

Miksi valitsit juuri Qurun?

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tavoitteena oli päästä töihin yritykseen, jossa on toiveideni mukainen työkulttuuri ja yhteishenki ja hyvin nopeasti haastattaluissa huomasin Qurun vastaavan toiveitani näiden osalta. Valintaa puolsi myös kokemukseni työskentelystä pienessä toimistossa, jossa omalta fokusalueelta poikkeaminen ja uusien asioiden mukaan hyppääminen on helppoa. 

  

Kerro tehtävistäsi Senior Web Analystina & Mitä pidät tärkeänä tehtävissäsi? 

Tehtäviini kuuluvat analyysit, koulutukset, visualisoinnit, datan keräyksen implementoinnit, ongelmanratkaisut jne. Nämä kaikki ovat tapoja toteuttaa tärkeintä tehtävää, joka on asiakkaan kanssa yhteistyössä tunnistaa tarpeita ja tapoja kehittää asiakasyrityksen liiketoimintaa, sekä tuottaa laadukasta dataa tukemaan päätöksentekoa ja johtamista. 

 

Paljasta itsestäsi jotain, jonka vain harva tietää 

 

Osaan olla kuuntelematta vaikka kuulen. 

 

 

avatar

Quru

Quru - Better Business in Digital Channels