Skip to content
mika_lind_191x1_1
Quru10.5.2023 9:341 min read

Mika Lind - Qurun uusi markkinoinnin asiantuntija

Huhtikuun puolella Qurun digimarkkinoinnin asiantuntijoihin liittyi kokenut markkinoija Mika Lind. Aiemmin mm. yrittäjänä, freelancerina ja konsulttina markkinoinnin parissa työskennellyt Mika, haluaa kasvaa koko ajan paremmaksi digimarkkinoijaksi, ja pitää työssään erityisen tärkeänä tehdä dataan pohjautuvia päätöksiä digimarkkinoinnin suunnittelussa ja toteuttamisessa. 

 

Millaista osaamista ja kokemusta tuot Quruun? 

Olen työskennellyt markkinoinnin parissa noin 6 vuotta niin markkinointipäällikkönä, freelancerina ja konsulttina, kuin myös yrittäjänä jolloin tein markkinointia omille yrityksilleni. Minulla on kokemusta brändimarkkinoinnista, konseptoinnista, strategisesta työstä, kasvumarkkinoinnista ja digimarkkinoinnista, olen rakentanut verkkokauppoja, sekä minulla on yli 10 vuoden kokemus asiakaspalvelusta ja myynnistä.  
 

Miksi valitsit juuri Qurun?

Minulla on palava halu kasvaa paremmaksi digimarkkinoijaksi. Halusin päästä yritykseen, jossa digimarkkinoinnin tekeminen on erittäin kovalla tasolla ja samalla halusin paikkaan, jossa arvostetaan osaamisen kehittämistä. Tämän takia Quru on minulle täydellinen paikka. 

 

Kerro tehtävistäsi Senior Digital Marketing Specialistina & Mitä pidät tärkeänä tehtävissäsi? 

Digital Marketing Specialistina autan asiakasta saamaan parempia tuloksia digimarkkinoinnista. Työhöni kuuluu mainoskampanjoiden ja strategioiden suunnittelu- ja implementointityö. Pidän tärkeänä sitä, että ymmärrän asiakkaan tavoitteet ja ongelmat, ja  että asiakas on koko ajan tietoinen missä mennään. Lisäksi pidän tärkeänä, että teen dataan pohjautuvia päätöksiä, jotka ohjaavat parempiin tuloksiin 

 

Paljasta itsestäsi jotain, jonka vain harva tietää 

Päätyön vastapainoksi tykkään vapaa-ajallani rakentaa eri projekteja käsillä. Esimerkkinä veneiden entisöintiprojektit ja muut, yleensä kulkuneuvoihin liittyvät projektit. Mietin parhaimmillani taas, että mitäs sitä lähtisi touhuamaan.

 

avatar

Quru

Quru - Better Business in Digital Channels