Skip to content
12.4.2021 8:18< 1 min read

Quru palkittiin Vuoden Mainos -kisassa ja ylsi Grand Onen finaaliin

Quru palkittiin maaliskuun lopussa Vuoden Mainos -kilpailussa Paras toteutus -kategorian voitolla sekä Paras oivallus -kategorian kunniamaininnalla LV Aurinkokello -kampanjan digitaalisesta toteutuksesta. LV Aurinkokello kisaa nyt myös Grand Onen finaalissa Paras datan käyttö -sarjassa. 

Mainostoimisto Grundlagen Bernerille ideoimassa LV Aurinkokello -konseptissa tavoitteena oli auttaa suomalaisia suojautumaan haitalliselta auringon säteilyltä ajoissa ja paremmin. Kampanjassa muutettiin vaikeaselkoiset UVI-kartat kansantajuisiksi aika- ja aurinkovoidesuosituksiksi, jotka kannustivat ihmisiä suojautumaan auringolta oikein ja ajoissa. Mainonnassa käytettiin säteilyhavainto- ja ennustemalleja sekä paikkatietoa, jotta varoitukset ja suositukset saatiin kohdennettua kohderyhmille oikea-aikaisesti ja oikeassa paikassa. Quru toteutti kampanjassa olosuhdeperusteista mainontaa. Tehokkaalla kohdentamisella säästettiinkiin mainonnan kustannuksissa 67 % ja samaan aikaan lisättiin myyntiä yli 30 %.

Vuoden Mainos -kilpailussa palkitaan vuosittain alan parhaimmistoa. Katso kaikki Vuoden Mainos -kilpailun palkitut

Vuosittain Grand One on tarkoitettu suomalaisille digitaalisen median töille ja palkintojenjako tapahtuu virtuaaligaalassa 29.4.2021. Katso Grand Onen kilpailutyö ja Paras datan käyttö -finalistit

 

aurinkokello

Kuva: Grundlage