Skip to content
SHIFT Business Festival
18.8.2021 16:06< 1 min read

Quru osallistuu SHIFT Business Festivaliin 25.-26.8.2021

SHIFT Business Festival

25.-26.8.2021

Redefine the next normal 

Kakolan vanhassa lääninvankilassa Turussa ja virtuaalisesti

 

Tervetuloa Qurun ständille SHIFTiin keskustelemaan siitä, miten tehdään parempaa digitaalista liiketoimintaa! 

Liidien pisteytys auttaa kohdentamaan B2B myyntisi ja uudelleenmarkkinointikeinosi tuloksellisempaan suuntaan. Ständiltämme voit varata lyhyen tapaamisen kanssamme, jossa selvitämme kanssasi miten juuri sinun yrityksesi liidit pisteytetään. 

SHIFT Business Festival tuo yhteen muutospositiiviset teollisuusjohtajat, teknologiainnovaattorit ja investorit. Kaksipäiväinen bisnesfestivaali kutsuu osallistujat keskustelemaan tulevaisuuden liiketoiminnasta, mutta myös määrittelemään, miten liiketoiminta voi muovata tulevaisuuden toimintaympäristöä.

Kahden päivän ajan elokuussa, SHIFT ja Turku ovat teknologian, ajatustenvaihdon ja tulevaisuuden yritystoiminnan keskipiste. Osallistu tähän keskusteluun, laajenna verkostoasi ja inspiroidu festivaalitunnelmasta ja korkeatasoisesta lavaohjelmasta. Dialogiin ja kohtaamisiin kannustava ilmapiiri avaa mahdollisuuden jatkojalostaa ideoitasi ennen kuin jätät festivaalialueen taaksesi ja palaat takaisin arkeen.

Vuoden 2021 festivaalin lavaohjelma keskittyy tekoälyyn ja digitaaliseen luottamukseen, ruokateknologiaan ja kiertotalouteen. Kaikki kolme teemaa ovat keskeisessä roolissa, kun määrittelemme yritysmaailman tulevaisuuden normaaleja.

Nähdään SHIFTissä!

SHIFT Business Festival 2021: https://theshift.fi/shift-business-festival/

Liput: https://theshift.fi/tickets/
AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT