Skip to content
Quru16.12.2020 21:091 min read

Anne-Mari Korvenranta Qurun Senior Account Manageriksi

Qurun digimarkkinoinnin ja analytiikan taitava osaajajoukkue sai joulukuun alussa vahvistusta, kun Anne-Mari Korvenranta liittyi mukaan Senior Account Manageriksi. Anne-Mari kasvattaa yhdessä qurulaisten kanssa asiakkaiden liiketoimintaa, ja haluaa ymmärtää asiakkaiden tarpeita kokonaisvaltaisesti.

 

Millaista osaamista ja kokemusta tuot Quruun?

Olen digi- ja IT-maailman vapaaottelija ja generalisti. Sekoitus analyyttista ajattelijaa, organisoitua make-things-happen-ihmistä sekä luovaa innostujaa ja innostajaa.

Tuon Quruun 20 vuoden kokemukseni useista rooleista digimarkkinoinnin, analytiikan, web- ja ohjelmistokehitysprojektien ja palvelunhallinnan parista. Valtaosan matkasta asiakkainani on ollut suuria B2B-yrityksiä, ja olen saanut oppia paljon monista eri toimialoista.

Luovaa puoltani kehitän ja toteutan myös sivutoimisena yrittäjänä; maalaan abstraktia taidetta.

Miksi valitsit juuri Qurun?

Entinen kollegani Pirjo otti yhteyttä ja tiedusteli kiinnostustani. Olin seurannut Qurua jo aiemmin, joten qurulaisten äärimmäisen kova osaamisen taso oli tiedossa. Kävimme muutamia keskusteluja, joiden jälkeen oli selvää, että qurulaiset ovat paitsi huippuosaajia myös vallan ihania ihmisiä. Eipä tarvinnut kauaa miettiä, minkä suunnan valitsen.

Kerro tulevista tehtävistäsi

Toimin Senior Account Managerina. Olen osa Account-tiimiä, ja pidän huolta nykyisistä asiakkaistamme. Etsin keinoja, joilla voimme edelleen parantaa ja kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa sekä palvelutarjoamaamme.

Mitä pidät tärkeänä asiakkuuksien johtamisessa/customer success -toiminnassa?

Kuunteleminen on aina tärkeää. Haluan vilpittömästi kuulla ja ymmärtää asiakkaan tarpeet, ja syyt niiden takana. Pyrin rakentamaan asiakassuhdetta avoimen keskustelun pohjalle ja pohtimaan ratkaisuja kokonaisvaltaisesti niin, että niistä on aidosti hyötyä pidemmällä aikavälillä. Välitön, avoin keskustelu takaa myös sen, että odotukset ovat oikealla tasolla puolin ja toisin.

Paljasta itsestäsi jotain, jonka vain harva tietää

Olen niin avoin ihminen, että hyvin monet tietävät minusta hyvin paljon. Mutta kaikki eivät ehkä tiedä, että vaarini opetti minut juomaan kahvia ja pelaamaan korttia jo alle 5-vuotiaana, pikkutyttönä opettelin lypsämään lehmiä käsin, nuorena olin todella monella tukkarokki-bändin keikalla, kesäöisin tykkään istua takapihalla juttelemassa mustarastaiden kanssa tai meren rannassa tuijottelemassa kauneutta – ja haluan vielä jonain päivänä ajaa rallia.

 

Haluatko kuulla lisää Qurun markkinointi -ja analytiikkapalveluista tai kertoa ajatuksiasi niiden kehittämisestä? Ota yhteyttä: +358 44 2004 631,  anne-mari.korvenranta@quru.fi

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT