Skip to content
quru-video-banner-mk

Tuloksia myyntiin ja markkinointiin edistyneellä analytiikkadatalla!

Kokosimme yhteen kolme erinomaista esimerkkiä eri alojen asiakasprojekteistamme, joissa olemme hyödyntäneet edistynyttä analytiikkadataa ja erilaisia datalähteitä  tehdäksemme myyntiin ja markkinointiin liittyviä keskeisiä havaintoja. Tietoa on voitu hyödyntää onnistuneesti myynnin ja markkinoinnin strategisessa suunnittelussa ja kehittämisessä. Lopputulemana on ollut asiakasymmärryksen sekä liidien ja myynnin huomattava kasvu.

Video on tallennettu 16.2.2022 MarkkinointiKollektiivin Myynnin ja markkinoinnin liitto -virtuaalitapahtumassa ja sen kesto on 18 min.

Ota videon vinkit käyttöösi myös omassa organisaatiossasi täyttämällä yhteystietosi. Videotallenne avautuu sivulle ja saat linkin myös sähköpostiisi! 

Lue myös blogikirjoitus caseista: 


Lue blogi >>

Vilma pink

Vilma Järvinen

Senior Digital Marketing Specialist @Quru

Vilmasta hänen työssään tärkeintä on asiakkaiden kokonaisvaltaisen digitaalisen asiakaskokemuksen ja strategian ymmärrys ja konsultointi. Henkilönä Vilma on hyvin utelias ja aina valmis kokeilemaan uusia toimintatapoja löytääkseni toimivimman ratkaisun asiakkailleen. Vilma työskentelee niin B2C kuin B2B asiakkaiden parissa. Yhteistyössä hän painottaa hyvää ja selkeää kommunikointia sekä tiivistä tiimityöskentelyä.

Vilman LinkedIn profiili

Jarkko_Niemelä_2

Jarkko Niemelä

Senior Data Scientist @Quru

Jarkko on liiketoimintakeskeinen data ja web-analyytikko, jolla on tausta poikkitieteellisten tutkimusprojektien parissa ja kokemusta kovan tieteen hyödyntämisessä liiketoiminnan ongelmien ratkaisemiseksi.

Jarkon LinkedIn-profiili

13 vuotta alalla
1000+ menestyksekästä projektia
200+ tyytyväistä asiakasta
REGISTER NOW

WATCH AND LEARN