palvelut

Technical Web Analyst

Mahdollisimman pian
Turku/Helsinki

Etsimme joukkoomme Technical Web Analystiä

Quru on analytiikan ja markkinoinnin ammattilaisista koostuva lähes 30 hengen tiimi. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään dataa paremman asiakaskokemuksen luomisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa. Olemme yksi kokeneimmista analytiikkatoimistoista Suomessa ja 19 vuoden asiantuntemuksella voimme kutsua itseämme jopa analytiikan edelläkävijöiksi. Qurulaiset tunnetaan osaavina ja skarppeina alan pioneereina, mutta myös uteliaina ja hauskoina kumppaneina, joiden kanssa on paitsi tuloksellista, myös mukavaa työskennellä.

Haluatko liittyä joukkoomme ja tehdä parempaa analytiikkaa? Etsimme nyt Technical Web Analystiä työskentelemään tiiviissä ja tuloksellisessa yhteistyössä asiakkaidemme ja konsulttitiimimme kanssa. Osana Qurun tiimiä olet kunnianhimoinen ja innostunut oppimaan lisää. Lisäksi olet analyyttinen ja pystyt tuomaan selkeyttä monimutkaisiin tilanteisiin uusien ideoiden ja oivallusten avulla.

Mitä arvostamme?

  • Arvostamme erityisesti osaamista web-analytiikan eri työkaluista, kuten GA, GTM, AEP, Matomo tai Piwik PRO
  • Sinulla on lisäksi perusymmärrys seuraavista: HTML, CSS ja Javascript
  • Ehdottomana plussana näemme sen, jos ymmärrät miten tietokannat toimivat ja osaat hyödyntää niitätyössäsi
  • Toivomme 1-3 vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta tärkeintä on ongelmanratkaisukykyja motivaatio itsensä kehittämiseen ja uuden oppimiseen

Työskentely-ympäristömme on kansainvälinen (työkielenämme on englanti) ja monipuolinen: Osana markkinointialan suurinta suomalaista yhtiöryhmää Salomaata teemme yhteistyötä myös muiden alan toimistojen kanssa. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyisen palkan, mielenkiintoisia asiakascaseja, rennon työilmapiirin ja maailman mukavimmat työkaverit. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Laita hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian! Teemme valinnan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Voit kysellä lisätietoja tehtävästä Jarkko Niemelältä numerosta+358 44 724 0317​ tai osoitteesta jarkko.niemela@quru.fi. Lisätietoja antaa myös Risto Tattari numerosta +358 50 349 9663 ja osoitteesta risto.tattari@quru.fi.

Lue lisää Qurusta
Lue lisää Salomaa Groupista

 

JÄTÄ HAKEMUKSESI