Skip to content
Quru_Highres_H8A9994

Senior Digital Marketing Specialist

23.10.-5.11.2023
Turku/Helsinki

Etsimme nyt joukkoomme Senior Digital Marketing Specialistia

Etsimme nyt joukkoomme Senior Digital Marketing Specialistia tekemään asiakkaidemme kanssa tuloksellista digimarkkinointia. Rooli on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mitä odotamme sinulta? 

Odotamme sinulta vahvaa osaamista ja käytännön kokemusta vähintään kahdelta osa-alueelta seuraavista:

  • Google Ads -mainonta 
  • Some-mainonta (erityisesti Meta ja LinkedIn) 
  • Hakukoneoptimointi (SEO) 

Olet siis joko maksetun digimainonnan taituri, joka hallitsee suvereenisti niin Google Adsin kuin Some-mainonnankin, tai vaihtoehtoisesti hakukoneiden holistinen osaaja, joka kykenee kasvattamaan laadukkaan hakukoneliikenteen huippulukemiin niin orgaanisin kuin maksetuin keinoin. Ideaalitapauksessa hallussasi on luonnollisesti koko kolmikko sekä kokonaisvaltaista ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan kentältä – unohtamatta kykyä toimia luontevasti suoraan asiakasrajapinnassa. Käytännön kokemusta digitaalisesta markkinoinnista olet ehtinyt kerryttää jo vähintään 3–4 työvuoden ajalta. 

 

Mitä työtehtäväsi sisältää? 

Tehtävässäsi pääset mukaan osaksi Qurun huippuosaajien tiimiä kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa verkossa seuraavilla osa-alueilla:  

  • Digitaalisen markkinoinnin strategisen tason suunnittelu ja operatiivinen käytännön toteutus (kanavien osalta erityisesti Google Ads ja/tai Meta & LinkedIn)  
  • Kampanjoiden jatkuva datalähtöinen optimointi tulosten maksimoimiseksi 
  • Tulosten analysointi ja raportointi asiakkaalle (hyödyntäen mm. Google Analyticsia & Looker Studiota) 
  • Kokonaisvastuu asiakkuuksista (lead-konsultin rooli)  
  • Osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen myös hakukoneoptimointi  

Toivomme sinulta näkemystä ja kykyä kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa luovasti eri kanavissa. Et pelkää tarttua erilaisiin mittareihin, kuten ROAS:iin ja konversioasteeseen, ja analysoida verkkoliikennettä kokonaisuutena. Osaat myös pukea monimutkaiset asiat yksinkertaiseen asuun ja kommunikoida ne asiakkaalle selkeästi. 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Qurussa pääset niin loistamaan omalla osaamisalueellasi kuin oppimaan kokeneenakin tekijänä takuuvarmasti uutta. Pääset kehittämään ei pelkästään asiakkaiden liiketoimintaa, vaan myös omaa kompetenssiasi monipuolisissa asiakkuuksissa niin B2B- kuin B2C-kentällä, Suomessa ja kansainvälisesti. Digitaalisen markkinoinnin tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä analytiikka- ja data intelligence -tiimin kanssa, joten pääset varmasti kehittämään osaamistasi myös näillä alueilla. 

Hybridimaailma on meille peruskauraa ja yhdessä liukuvan työajan kanssa työ on aidosti joustavaa, ja mahdollistaa arjen ja työn yhteensovittamisen strömsömäiseksi kokonaisuudeksi. Toki toivomme näkevämme sinua myös livenä ja jakavan päivän naurut kanssamme joko Helsingin tai Turun toimistoilla, jotka tarjoavat alan kenties hulppeimmat näköalapaikat Kampin kattojen ylle ja turkulaisen lounasravintolan sisäpihalle. Saat käyttöösi myös viimeistä huutoa olevat työkalut, oletpa sitten Mac- tai PC-orientoitunut. Lisäksi yhtiöryhmämme tarjoaa laajan työterveyshuollon ja etätyönkin kattavan tapaturmavakuutuksen, sekä monipuoliset luontoisedut: saat käyttöösi puhelinedun, polkupyöräedun, kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun sekä kulinaarisia kokemuksia kollegoiden kanssa tarjoavan lounasedun. Tiistaisin tapaamme kokoontua toimistolle yhteisen aamiaisen merkeissä, kuulemaan työkavereiden caseista sekä oppimaan yhdessä uutta. Lisäksi joka kuukauden viimeinen perjantai on pizzaperjantai, jolloin tarjolla on suupalaa ja tietysti sujuvaa seuraa. 

Qurusta 

Olemme markkinoinnin ja analytiikan ammattilaisista koostuva tiimi missionamme auttaa asiakkaitamme hyödyntämään dataa paremman asiakaskokemuksen luomiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen digitaalisissa kanavissa. Qurulla on yli 1000 projektikokemusta 14-vuotisen historiansa aikana, toimistot meillä on Helsingissä ja Turussa. 

Olemme osa Salomaa Yhtiöitä, minkä vuoksi meillä on mahdollisuus mielenkiintoisiin ja laajoihin yhteistyöprojekteihin sisaryhtiöidemme kanssa. Salomaa Yhtiöt on perheyritys, johon kuuluvat Quru, Dagmar, SEK, KASKI Agency ja RADLY. Olemme myös osa kansainvälistä GREY-ketjua, joka on osa WPP Groupia. 

Kiinnostuitko? 

Haku on avoinna 5.11.2023 asti. Mikäli mielenkiintosi heräsi, hae paikkaa mahdollisimman pian – teemme valinnan heti sopivan hakijan löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne-Mari Korvenranta (anne-mari.korvenranta@quru.fi / +358 44 200 4631).

Lue lisää Qurusta 
Lue lisää Salomaa Groupista