Skip to content
Vilma
Quru14.1.2022 13:161 min read

Vilma Järvinen palasi Qurulle Senior Digital Marketing Specialistiksi

Qurun timanttiseen asiantuntijatiimiin liittyi loppuvuodesta Senior Digital Marketing Specialist Vilma Järvinen. Vilma on Qurulle paluumuuttaja ja pitää työssään tärkeimpänä ymmärtää miten ja millä eri toimenpiteillä asiakaspolun eri vaiheisiin voidaan vaikuttaa.

Millaista osaamista ja kokemusta tuot Quruun? 

Olen työskennellyt laajasti digitaalisen markkinoinnin konsultoinnin tehtävissä sekä viimeiset kolme vuotta vahvasti myös verkkosivustokehityksen parissa. Vahvimmat osa-alueeni ovat analytiikan raportoinnissa ja mittauksen suunnittelussa, hakukoneoptimoinnin työtehtävissä (niin tekninen suunnittelu kuin sisältö) ja hakukonemainonnassa. Tärkeimpänä kokemuksena pidänkin juuri kokonaisvaltaista näkemystä yrityksen tai organisaation digitaaliseen näkyvyyteen ja sen jatkuvaan kehitykseen.  

Viimeisimpiin vuosiin mahtuu muun muassa domain strategioiden suunnittelua, hakukonemainonnan kampanjatöitä, analytiikan kouluttamista ja useampia verkkosivustouudistus projekteja. Verkkosivusto puolelta olen työskennellyt eniten WordPressin parissa, etenkin sisällönhallinnan näkökulmasta.  

Henkilönä olen hyvin utelias ja aina valmis kokeilemaan uusia toimintatapoja löytääkseni toimivimman ratkaisun. Hakukoneoptimoinnin kehityksen suunnittelu ja kanavakohtainen konversiopolkujen raportointi on jo pitkään ollut suurimpia mielenkiinnon kohteitani.  

Qurulle tuon ensisijaisesti näkemystä ja kokemusta verkkopalvelujen kehittämisestä sekä kanavakohtaisesta suunnittelutyöstä.  

Miksi valitsit juuri Qurun? 

Olen paluumuuttaja Qurulla ja päätös paluusta kehittävään ja tuloksellista digitaalista markkinointia tekevään yritykseen oli helppo. Qurulla on hauska ja kannustava ilmapiiri, mikä välittyy myös ulkopuolelle. On mahtavaa olla taas Qurulainen! 

Perustuen aikaisempaan kokemukseeni yrityksessä, voin sanoa, että Qurulla minulla on mahdollisuutta kehittyä entistä vahvemmaksi osaajaksi ja myös haastaa itseäni kokeilemaan uusia asioita. Minulle tärkeintä työyhteisössä on vapaus toteuttaa itseäni sekä kannustava tiimityöskentely.  

Kerro tehtävistäsi Senior Digital Marketing Specialistina & Mitä pidät tärkeänä tehtävissäsi? 

Työtehtävässäni on olennaista ymmärtää kokonaisvaltaisesti asiakkaiden digitaalinen asiakaskokemus. Tämä tarkoittaa työskentelyä niin hakukonemarkkinoinnin, sosiaalisen median kuin analytiikan parissa. Työtehtäväni ovat hyvin erilaisia ja se voi sisältää muun muassa hakusanatutkimuksia, sisältökokonaisuuden suunnittelua tai analytiikan raportointia ja attribuutiomallien työstämistä.  

Työtehtävässäni tärkeintä on ymmärtää miten ja millä eri toimenpiteillä asiakaspolun eri vaiheisiin voidaan vaikuttaa. Trendien seuraaminen ja uusiin teknologioihin tutustuminen on myös oleellinen osa työtehtäviäni.  

Paljasta itsestäsi jotain, jonka vain harva tietää 

Uskaltaisin väittää, että olen Suomen suurimpia Ariana Grande faneja ja modernin RnB musiikin kuluttajia. Harmikseni Suomessa RnB kenttä on todella pieni, mutta vien ilosanomaa aina mielelläni eteenpäin. Musiikki on lähellä sydäntäni ja kovasti odotankin, että voisi taas päästä vapaammin keikoille. 

Olen myös innokas maantiepyöräilijä ja tavoitteena vuodelle 2022 on ajaa ainakin 2500 km. Pyöräilyn ja jammailun lisäksi olen aloittanut opiskelemaan JavaScriptiä ja pyrinkin jatkuvasti kehittämään teknisiä taitojani. Ehkäpä joku päivä onnistun jotain kunnolla koodaamaan! 

avatar

Quru

Quru - Better Business in Digital Channels

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT