Skip to content
Quru22.8.2019 13:27< 1 min read

Quru Åbo Shiftissä

 

Quru tarjoaa in<body>-mittauksia Shift Business Festivalissa

Osallistumme tänäkin vuonna Shift Business Festivaliin ja tarjoamme halukkaille maksuttomia auditointeja Quru-kontissamme. Olemme markkinoinnin ja analytiikan ammattilaisista koostuva 35 hengen tiimi, ja missiomme on auttaa asiakkaitamme hyödyntämään dataa liiketoiminnan ytimessä. Uskomme, että analytiikan tulisi olla kaiken digitaalisen markkinoinnin ja myynnin keskiössä ohjaamassa toimintaa ja päätöksentekoa.

Asiantuntijamme tekevät in<body>-mittauksia eli verkkosivustosi analytiikan, hakukonemainontasi (SEM) ja sivustosi hakukoneoptimoinnin (SEO) auditointeja tapahtumassa. Voit varata etukäteen ajan Google Analytics ja / tai Google Ads -auditointiin alla olevan kalenterin kautta. Toimi nopeasti, sillä näitä eksklusiivisia auditointeja on tarjolla yhteensä vain 20 kappaletta kahden päivän ajalla! 

Jos et ehtinyt nappaamaan omaa in<body>-mittausaikaasi etukäteen, hätä ei kuitenkaan ole tämännäköinen. Toteutamme nimittäin paikan päällä tapahtumassa myös non-stop auditointeja eli voit vain etsiä Quru-kontin tai jonkun ammattilaisistamme käsiisi, ja me auditoimme esimerkiksi sivustosi hakukoneoptimoinnin. Non-stop auditoinnit kestävät noin 15 minuutista puoleen tuntiin. 

Ota siis Shift Business Festivalissa suunnaksi Qurun kontti, ja saat nopean yleiskatsauksen verkkosivustosi analytiikasta, hakukoneoptimoinnista ja Google-mainonnasta! Olet totta kai tervetullut käymään kontissamme myös muissa asioissa, kuten juttelemaan yleisesti digimarkkinoinnista ja analytiikasta, moikkaamaan qurulaisia tai vain nauttimaan pientä tarjottavaa. 

 

-Quru team

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT