Skip to content

Vilma Järvinen

Senior Digital Marketing Specialist

 • +358 44 507 1091
 • vilma.jarvinen@quru.fi


  Työskentelen Qurulla Senior Digital Marketing Specialistina. Tehtäväkuvani on laaja, mutta tärkeintä roolissani on asiakkaiden kokonaisvaltaisen digitaalisen asiakaskokemuksen ja strategian ymmärrys ja konsultointi.  Ensisijaisesti työskentelen hakukoneoptimoinnin, mainonnan, analytiikan, raportoinnin ja markkinoinnin automaation parissa. Autan asiakkaitani kokonaisvaltaisesti suunnittelemaan digitaalisen markkinoinnin strategiaa ja hyödyntämään dataa päivittäisessä työskentelyssä ja päätöksenteossa. Työtehtäväni vaihtelevat KPI-työpajojen järjestämisestä, sisällönoptimoinnin suunnitteluun ja tuotantoon sekä analytiikan mittauksen toteuttamiseen. 
  Työskentelen niin B2C kuin B2B asiakkuuksien parissa. Yhteistyössä painotan hyvää ja selkeää kommunikointia sekä tiivistä tiimityöskentelyä.

Osaaminen

 • ​Hakukoneoptimointi (SEO)
 • Hakukonemainonta (SEA)
 • Digitaalinen Markkinointi​
 • ActiveCampaign, Hubspot
 • A/B  -testaus
 • Analytiikka ja raportointi
 • Datan visualisointi
 • Tagien hallinta (GTM)​

Vilman haastattelu

Millaista osaamista ja kokemusta tuot Quruun?

Olen työskennellyt laajasti digitaalisen markkinoinnin konsultoinnin tehtävissä sekä viimeiset kolme vuotta vahvasti myös verkkosivusto kehityksen parissa. Vahvimmat osa-alueeni ovat analytiikan raportoinnissa ja mittauksen suunnittelussa, hakukoneoptimoinnin työtehtävissä (niin tekninen suunnittelu kuin sisältö) ja hakukonemainonnassa. Tärkeimpänä kokemuksena pidänkin juuri kokonaisvaltaista näkemystä yrityksen tai organisaation digitaaliseen näkyvyyteen ja sen jatkuvaan kehitykseen.  

Viimeisimpiin vuosiin mahtuu muun muassa domain strategioiden suunnittelua, hakukonemainonnan kampanjatöitä, analytiikan  kouluttamista ja useampia verkkosivustouudistus projekteja. Verkkosivusto puolelta olen työskennellyt eniten WordPressin parissa, etenkin sisällönhallinnan näkökulmasta.  

Henkilönä olen hyvin utelias ja aina valmis kokeilemaan uusia toimintatapoja löytääkseni toimivimman ratkaisun. Hakukoneoptimoinnin kehityksen suunnittelu ja kanavakohtainen konversiopolkujen raportointi on jo pitkään ollut suurimpia mielenkiinnonkohteitani.  

Qurulle tuon ensisijaisesti näkemystä ja kokemusta verkkopalvelujen kehittämisestä sekä kanavakohtaisesta suunnittelutyöstä.  

Miksi valitsit juuri Qurun?

Olen paluumuuttaja Qurulla ja päätös paluusta kehittävään ja tuloksellista digitaalista markkinointia tekevään yritykseen oli helppo. Qurulla on hauska ja kannustava ilmapiiri, mikä välittyy myös ulkopuolelle. On mahtavaa olla taas Qurulainen! 

Perustuen aikaisempaan kokemukseeni yrityksessä, voin sanoa, että Qurulla minulla on mahdollisuutta kehittyä entistä vahvemmaksi osaajaksi ja myös haastaa itseäni kokeilemaan uusia asioita. Minulle tärkeintä työyhteisössä on vapaus toteuttaa itseäni sekä kannustava tiimityöskentely.  

 

Kerro tehtävistäsi ja mitä pidät tärkeänä tehtävissäsi?

Työtehtävässäni on olennaista ymmärtää kokonaisvaltaisesti asiakkaiden digitaalinen asiakaskokemus. Tämä tarkoittaa työskentelyä niin hakukonemarkkinoinnin, sosiaalisen median kuin analytiikan parissa. Työtehtäväni ovat hyvin erilaisia ja se voi sisältää muun muassa hakusanatutkimuksia, sisältökokonaisuuden suunnittelua tai analytiikan raportointia ja attribuutiomallien työstämistä.  

Työtehtävässäni tärkeintä on ymmärtää miten ja millä eri toimenpiteillä asiakaspolun eri vaiheisiin voidaan vaikuttaa. Trendien seuraaminen ja uusiin teknologioihin tutustuminen on myös oleellinen osa työtehtäviäni.  

 

PALJASTA ITSESÄSI JOTAIN, JONKA VAIN HARVA TIETÄÄ

Uskaltaisin väittää, että olen Suomen suurimpia Ariana Grande faneja ja modernin RnB musiikin kuluttajia. Harmikseni Suomessa RnB kenttä on todella pieni, mutta vien ilosanomaa aina mielelläni eteenpäin. Musiikki on lähellä sydäntäni ja kovasti odotankin, että voisi taas päästä vapaammin keikoille. 

Olen myös innokas maantiepyöräilijä ja tavoitteena vuodelle 2022 on ajaa ainakin 2500 km. Pyöräilyn ja jammailun lisäksi olen aloittanut opiskelemaan JavaScriptiä ja pyrinkin jatkuvasti  kehittämään teknisiä taitojani.  Ehkäpä joku päivä onnistun jotain kunnolla koodaamaan!