Skip to content
palvelut

Sales Manager/ Sales Executive

30.11.2021
Turku/Helsinki

Etsimme tiimiimme Sales Manageria/ Sales Executivea

Quru on markkinoinnin ja analytiikan ammattilaisista koostuva lähes 30 hengen tiimi. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään dataa paremman asiakaskokemuksen luomisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa. Olemme yksi kokeneimmista analytiikkatoimistoista Suomessa ja 19 vuoden asiantuntemuksella voimme kutsua itseämme jopa analytiikan ja markkinoinnin edelläkävijöiksi. Qurulaiset tunnetaan osaavina ja skarppeina alan pioneereina, mutta myös uteliaina ja hauskoina kumppaneina, joiden kanssa on paitsi tuloksellista, myös mukavaa työskennellä. Haemme nyt joukkoomme mukavaa, empatiakykyistä työkaveria, joka osaa kuunnella asiakasta ja ratkaista yhdessä tiimin kanssa asiakkaan tarpeet.

Sinulta ei vaadita näyttelijän tai impromestarin kykyjä, mutta sitäkin enemmän hyviä vuorovaikutustaitoja. Pystyt luontevasti keskustelemaan kumppaneidemme ja potentiaalisten asiakkaidemme kanssa ja viet keskustelua tavoitteellisesti kohti ratkaisua. Ratkaisumyyjänä sinulla on kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä. Toimit ammatimaisella asenteella ja pidät kiinni lupauksista. Parasta olisi, jos sinulla on jo työkokemustä markkinointiteknologian alalta.

Mitä arvostamme?

  • Arvostamme erityisesti osaamista web-analytiikasta, digimarkkinoinnista tai inbound-markkinoinnista
  • Kokemus B2B-myynnistä keskikokoisille ja isoille yrityksille on plussaa
  • Ymmärrät liiketoimintamalleja ja pystyt hahmottamaan asiakkaan tarpeet silloinkin kun asiakas ei aina itse pysty sanoittamaan omia tarpeitaan
  • Osaat yhdessä tiimin kanssa rakentaa ratkaisun ja esittää ratkaisut tarvittaessa johtoryhmätason kohderyhmälle
  • Eduksi on, jos olet aiemmin toiminut ratkaisumyynnin roolissa


Työskentely-ympäristömme on kansainvälinen (työkielenämme on englanti) ja monipuolinen: Osana markkinointialan suurinta suomalaista yhtiöryhmää Salomaata teemme yhteistyötä myös muiden alan toimistojen kanssa. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyisen palkan, mielenkiintoisia asiakascaseja, rennon työilmapiirin ja maailman mukavimmat työkaverit. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.


Voit kysellä lisätietoja tehtävästä Kalle Heinoselta numerosta +358 400 888 973 tai osoitteesta kalle.heinonen@quru.fi.


Lisätietoja antaa myös Risto Tattari numerosta +358 50 349 9663 ja osoitteesta risto.tattari@quru.fi


Lue lisää Qurusta
Lue lisää Salomaa Groupista


Haku tehtävään on päättynyt, mutta aina voit jättää meille avoimen hakemuksen.