Skip to content
palvelut

Digital Marketing Specialist

29.9.-23.10.2022
Turku/Helsinki

Etsimme nyt joukkoomme Digital Marketing Specialistia

Etsimme nyt joukkoomme Digital Marketing Specialistia tekemään asiakkaidemme kanssa tuloksellista digimarkkinointia erityisesti sosiaalisen median kanavissa. Rooli on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

JÄTÄ HAKEMUS

Mitä odotamme sinulta? 

Facebook, Instagram ja LinkedIn -mainonta sujuu sinulta kuin tanssi, etkä epäröi ottaa vähintään tunnustelevia askelia muidenkaan somealustojen suuntaan (mm. Twitter, TikTok, Pinterest).

Myös osaaminen Google Ads -mainonnasta ja/tai hakukoneoptimoinnista on suurta plussaa, mutta tarjoamme myös erinomaisen mahdollisuuden näiden oppimiseen ja osaamisen syventämiseen.

Kokemusta digitaalisesta markkinoinnista olet ehtinyt kerryttää jo vähintään 2–3 työvuoden ajalta. 

 

Mitä työtehtäväsi sisältää? 

Tehtävässäsi pääset mukaan osaksi Qurun huippuosaajien tiimiä kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa verkossa seuraavilla osa-alueilla: 

  • Maksetun mainonnan strategisen tason suunnittelu ja operatiivinen käytännön toteutus (erityisesti Facebook, Instagram ja LinkedIn) 
  • Kampanjoiden jatkuva datalähtöinen optimointi tulosten maksimoimiseksi 
  • Tulosten analysointi ja raportointi asiakkaalle (hyödyntäen mm. Google Analyticsia & Google Data Studiota) 
  • Kokonaisvastuu asiakkuuksista kykyjesi mukaan (lead-konsultin rooli) 
  • Osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen myös Google Ads -mainonta sekä hakukoneoptimointi 

Työkaluja on monia, mutta me Qurulla korostamme täydellisen osaamisen sijaan oppimishalua ja joustavuutta erilaisten ratkaisujen tuottamisessa asiakkaillemme. Toivomme sinulta näkemystä ja kykyä kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa luovasti eri kanavissa. Et pelkää tarttua erilaisiin mittareihin, kuten ROI’hin ja konversioasteeseen, ja analysoida verkkoliikennettä kokonaisuutena.

Mitä tarjoamme sinulle? 

Qurussa pääset niin loistamaan omalla osaamisalueellasi kuin oppimaan kokeneenakin tekijänä takuuvarmasti uutta. Pääset kehittämään ei pelkästään asiakkaiden liiketoimintaa, vaan myös omaa kompetenssiasi monipuolisissa asiakkuuksissa niin B2B- kuin B2C-kentällä, Suomessa ja kansainvälisesti. Digitaalisen markkinoinnin tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä analytiikka- ja teknologiatiimien kanssa, joten pääset varmasti kehittämään osaamistasi myös näillä alueilla.  

Hybridimaailma on meille peruskauraa ja yhdessä liukuvan työajan kanssa työ on aidosti joustavaa, ja mahdollistaa arjen ja työn yhteensovittamisen Strömsömäiseksi kokonaisuudeksi. Toki toivomme näkevämme sinua myös livenä ja jakavan päivän naurut kanssamme joko Helsingin tai Turun toimistoilla, jotka tarjoavat alan kenties hulppeimmat näköalapaikat Kaisaniemenlahteen ja turkulaisen lounasravintolan sisäpihalle.

Saat käyttöösi myös viimeistä huutoa olevat työkalut, oletpa sitten Mac- tai PC-orientoitunut. Lisäksi yhtiöryhmämme tarjoaa laajan työterveyshuollon ja etätyönkin kattavan tapaturmavakuutuksen, sekä monipuoliset luontoisedut: saat käyttöösi puhelinedun, polkupyöräedun, kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun sekä kulinaarisia kokemuksia kollegoiden kanssa tarjoavan lounasedun. Tiistaisin tapaamme kokoontua toimistolle yhteisen aamiaisen merkeissä, kuulemaan työkavereiden caseista sekä oppimaan yhdessä uutta. 

 

Qurusta 

Olemme markkinoinnin ja analytiikan ammattilaisista koostuva noin 20 hengen tiimi, ja missiomme on auttaa asiakkaitamme hyödyntämään dataa liiketoiminnan ytimessä. Uskomme, että analytiikan tulisi olla kaiken digitaalisen markkinoinnin ja myynnin keskiössä ohjaamassa toimintaa ja päätöksentekoa.  

Olemme osa Salomaa Yhtiöitä, minkä vuoksi meillä on mahdollisuus mielenkiintoisiin ja laajoihin yhteistyöprojekteihin sisaryhtiöidemme kanssa. Salomaa Yhtiöt on perheyritys, johon kuuluvat Dagmar, SEK, Quru, KASKI Agency, ja RADLY. Olemme myös osa kansainvälistä GREY-ketjua, joka on osa WPP Groupia. Sen kautta meillä on yhteys 144 000 ykkösluokan markkinointiviestinnän ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseen ympäri maailmaa. 

Työskentely-ympäristömme on kansainvälinen (työkielenämme on suomen lisäksi englanti) ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. 

Kiinnostuitko? 

Haku on avoinna 23.10.2022 asti. Mikäli mielenkiintosi heräsi, hae paikkaa mahdollisimman pian – teemme valinnan heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Antti Konttinen
antti.konttinen@quru.fi
+358 44 363 7432

Lue lisää Qurusta 
Lue lisää Salomaa Groupista 

JÄTÄ HAKEMUS