Skip to content
palvelut

Asiakkuuspäällikkö / Account Manager

3.7.-17.8.2022
Turku/Helsinki

Haemme Qurulle asiakkuuspäällikköä / Account Manageria

Quru on markkinoinnin ja analytiikan ammattilaisista koostuva tiimi, ja toimistomme sijaitsevat Turussa ja Helsingissä. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään dataa paremman asiakaskokemuksen luomisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa. Qurulaiset tunnetaan äärimmäisen osaavina ja skarppeina alan pioneereina, mutta myös uteliaina ja hauskoina kumppaneina, joiden kanssa on paitsi tuloksellista, myös mukavaa työskennellä.   

Työnkuva 

Toimit asiakkuuspäällikkönä Qurun b-to-c ja b-to-b-asiakkuuksissa osana asiantuntijatiimejämme. Olet mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa datan avulla, ja auttamassa heitä datan hyödyntämisessä. Qurulla saat työskennellä huippuammattilaisten kanssa mahdollistaen tiimien työn sujuvuuden aikataulussaan ja sovituissa projektiraameissa. Meille qurulaisille on tärkeää olla kasvattamassa ja kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa. Olethan sinäkin siis tekijä, jota voidaan kuvata ratkaisuhakuiseksi ja proaktiiviseksi. 

Asiakkuuspäällikön roolissa tulet toimimaan erilaisten liiketoiminta- ja markkinointitarpeiden parissa, ja ympärilläsi on niin analytiikan, SEO:n kuin digitaalisen markkinoinnin ammattilaisia. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja kaikilla alueilla, mutta odotamme sinun ajattelevan liiketoimintalähtöisesti ja ymmärtävän markkinoinnin toimialaa ja kokonaisuuksia. Olet innostunut uuden oppimisesta ja jatkuvasta kehittymisestä. 

 

Haemme nyt porukkaamme kokeneempaa tekijää, joten odotamme aiempaa kokemusta alalta ja valmiutta toimia nopeatempoisessa ympäristössä. 

Odotamme uudelta asiakkuuspäälliköltä: 

  • Hyviä projektinhallinta- ja organisointitaitoja 
  • Kokemusta ja halua kasvattaa asiakkaan liiketoimintaa  
  • Luovuutta ja joustavuutta ongelmanratkaisussa sekä priorisointikykyä. 
  • Asiakaslähtöisyyttä - aiempi yhteistyö asiakkaiden ja/tai kumppaneiden kanssa toimimisesta on iso plussa, kuten myös erilaisissa tiimeissä toimiminen. 
  • Rohkeutta, can do -asennetta, proaktiivisuutta. 
  • Toivomme myös, että olet tiimipelaaja, ja pystyt ohjaamaan ammattilaisista koostuvan tiimin työtä. 

 

Kielitaitovaatimus: suomi ja englanti. 

Haku on avoinna 3.7.–17.8.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa  Johanna Urho, johanna.urho@quru.fi 

Lue lisää Qurusta. 
Lue lisää Salomaa Groupista

 

JÄTÄ HAKEMUS