Toni Kukkonen

SEO Specialist

  • +358 44 491 4234
  • toni.kukkonen@quru.fi

    Olen osa Qurun konsulttitiimiä ja työskentelen pääosin hakukoneoptimoinnin, tulospohjaisen markkinoinnin ja web-analytiikan tehtävissä. Markkinointiteknologian työkalut ja menetelmät kehittyvät jatkuvasti ja niiden tuomat mahdollisuudet voivat aiheuttaa haasteita monille yrityksille. Omassa tehtävässäni teknologian ymmärtäminen ja oman osaamisalueen kehittämisen lisäksi on tärkeää osata toimia proaktiivisesti ja sopeutua alalla tapahtuviin jatkuviin muutoksiin. 

Osaaminen

  • Digitaalinen markkinointi
  • Hakukoneoptimointi (SEO)
  • Hakukonemarkkinointi (SEM)
  • Analytiikka
  • Inbound-markkinointi
  • Datan visualisointi

Tonin haastattelu

Millaista osaamista ja kokemusta tuot Quruun?

Olen aiemmin työskennellyt SaaS-toimialalla ja mediatoimistossa digitaalisen markkinoinnin eri tehtävissä.

Aiemmissa tehtävissä olen päässyt kehittämään kotimaisten ja kansainvälisten yritysten tulospohjaista markkinointia sekä hakukoneoptimointiin ja web-analytiikkaan liittyviä haasteita.

Aikaisempi työkokemukseni on antanut minulle vahvan ymmärryksen, miten yrityksen liiketoimintaa voidaan kasvattaa digitaalisten kanavien avulla ja miten web-analytiikkaa on mahdollista hyödyntää markkinoinnissa, konversio-optimoinnissa sekä digitaalisten ostopolkujen analysoinnissa.

Miksi valitsit juuri Qurun?

Qurulla on erittäin vahvaa osaamista analytiikkaan ja digitaaliseen markkinointiin liittyen. Olen ollut tietoinen Qurun arvostetusta maineesta jo aiemmin ja olen innoissani mahdollisuudesta päästä liittymään mukaan osaavaan jengiin.

 

Kerro tehtävistäsi

Qurulla on mahdollista kehittää omaa osaamista monella eri osa-alueella ja työtehtäviä on myös mahdollista räätälöidä omien osaamisalueiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Olen osa Qurun konsulttitiimiä ja työskentelen pääosin hakukoneoptimoinnin, tulospohjaisen markkinoinnin ja web-analytiikan tehtävissä.

Mitä pidät tärkeänä tehtävissäsi

Markkinointiteknologian työkalut ja menetelmät kehittyvät jatkuvasti ja niiden tuomat mahdollisuudet voivat aiheuttaa haasteita monille yrityksille. Omassa tehtävässäni teknologian ymmärtäminen ja oman osaamisalueen kehittämisen lisäksi on tärkeää osata toimia proaktiivisesti ja sopeutua alalla tapahtuviin jatkuviin muutoksiin.

Kertoisitko jotain myös itsestäsi?

Työn ulkopuolella olen kiinnostunut musiikkiteknologiasta ja -tuotannosta. Tykkään myös ruoanlaitosta ja tutustua uusiin ruokakulttuureihin. Lisäksi harrastan aktiivisesti maantiepyöräilyä.