Skip to content

Sanna Halttunen-Välimaa

Business Development & Marketing Director
 • +358 50 582 8500
 • sanna.halttunen-valimaa@quru.fi

  Toimin asiakkuusjohtana, johdan Qurun markkinointia ja autan uusia asiakkaita suunnittelemaan ja tekemään parempaa bisnestä digitaalisissa kanavissa. Käytännössä pääsen auttamaan eri alojen johtoa liiketoiminnan kehittämisessä sekä erilaisten haasteiden ratkaisemisessa myynnin, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen saralla.

  Myynnin ja markkinoinnin yhdistäminen mahdollisimman tehokkaasti ja tuottavaksi kokonaisuudeksi on yksi intohimoistani ja siihen näkökulmaa tuo vuosien kokemukseni myynnin ja markkinoinnin kehittämisestehtävissä. Saan kicksejä siitä, kun avullamme asiakkaat menestyvät aiempaa paremmin. 

Osaaminen

 • Business Development
 • Strateginen suunnittelu
 • Asiakkuusjohto
 • Myynti ja myynnin kehittäminen
 • Digitaalinen markkinointi
 • Inbound-markkinointi
 • Markkinoinnin automaatio

Sannan haastattelu

Miten päädyit Qurulle?

Yhteinen tuttumme yhdisti meidät, koska epäili meidän olevan toinen toisillemme perfect match. Kävi selväksi, että jokin tässä kipinöi ja näin lähdin Qurun kelkkaan. Olen ollut valintaani enemmän kuin tyytyväinen.

 

Mikä on uusin oivallus työssäsi?

Tätä ei voi sanoa ihan uusimmaksi oivalluksekseni, mutta olen ollut innoissani päästessäni pohtimaan dataa, analytiikkaa ja tilastollisten menetelmien hyödyntämistä. Ensimmäinen pääaineeni kun oli aikoinaan tilastotiede ja pidän edelleen erilaisista malleista, aineiston pyörittelystä ja tulkinnasta.

 

Mikä on haastavinta työssäsi?

Hidastaa joskus tahtia. Tällä luonteella kun on aina tuhat rautaa tulessa.

 

Mitä uutta alallasi on tapahtumassa?

Teknologia kehittyy alati  ja koneoppiminen on arkipäivää – käytössämme on jo erilaisia ennustemalleja. Tulevaisuudessa tekoälyä tullaan hyödyntämään yhä enemmän myös analytiikan ja markkinoinnin saralla, ja markkinointi automatisoituu entisestään. Nämä ovat äärettömän mielenkiintoisia kehityskulkuja ja huomioitu myös Qurun toiminnassa ja palveluissa.

Kerro työstäsi 5 emojilla.

🔍 🗝 📈 🤝 💃🏼

 

 

Miten ala on muuttunut?

Datasta puhutaan huomattavasti enemmän ja sen hyödyntämisen tarve on tunnistettu laajasti – se ei ole enää vain early adoptereille. Tietoa ja malleja datan hyödyntämiseksi on saatavissa kattavammin ja sitä voidaan hyödyntää entistä kohdennetummin ja osuvammin.

 

Oleellisinta omassa osaamisessa?

Tuntea paitsi analytiikkaa ja digitaalista markkinointia, ymmärtää myös laajemmin markkinoinnin ja myynnin kokonaisuutta sekä liiketoiminnan lainalaisuuksia ja eri toimialoja. Pitää myös osata kuunnella asiakasta ja kysyä oikeita kysymyksiä. Pääasia on se, että voi oikeasti auttaa asiakasta kehittämään toimintaansa ja tuomaan kilpailuetuja omaan bisnekseen. Oman osaamisen jatkuva kehittäminen on keskeisessä roolissa. Onneksi olen siunattu luontaisella uteliaisuudella. 😊

 
Jos saisit valita vain yhden ohjelman avuksesi työssäsi?

Vaikea valinta, käytän useita ohjelmistoja joka päivä, mutta sanotaan Google Chrome. Sitä kautta pääsen käsiksi myös muihin ohjelmistoihin.

 

Parasta Qurussa?

Loistava porukka, jonka osaaminen todellakin on valtakunnan huippua. Tämän jengin kanssa voi oppia ja kehittää joka päivä uutta. Ja samalla nauraa vatsa kippurassa. On myös ihan mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä mielenkiintoisten firmojen kanssa.

 

Viimeksi tein..

Yhteenvetoa uuden asiakkaan kanssa pitämästämme KPI-keskustelusta, jossa mietittiin heidän digitaalisen liiketoiminnan mittareita sekä digimarkkinoinnin kampanjoita ja kanavia.