Skip to content

Otso Karvinen

Senior Digital Marketing Specialist

 • +358 44 703 1352
 • otso.karvinen@quru.fi

  Ykköstavoitteeni Senior Digital Marketing Specialistina Qurulla on auttaa asiakkaitani ottamaan täysi hyöty irti modernin digimarkkinoinnin tarjoamista mahdollisuuksista. Intohimoni on olla tuottamassa arvoa ja kilpailuetua asiakkaitteni liiketoimintaan tehokkailla digitaalisen markkinoinnin ratkaisuilla.

  Monipuolinen markkinoinnin taustani auttaa minua muuttamaan yrityksesi liiketoimintatavoitteet konkreettiseksi digitaalisen markkinoinnin suunnitelmaksi. Erityisosaamistani ovat tehokas hakusanamainonta, sosiaalisen median hyödyntäminen, analytiikka ja markkinoinnin automaatio.

  Arvostan avointa kommunikaatiota työskennellessäni asiakkaitteni kanssa. Kanssani voit matalalla kynnyksellä puhua kaikenlaisista markkinoinnin haasteista, ideoista ja kysymyksistä. Supervoimani on tulkata joskus monimutkaista digitaalisen markkinoinnin jargonia ihmisille ymmärrettäväksi puheeksi ja ratkaisuiksi. 

Osaaminen

 • Digitaalinen markkinointi
 • Inbound-markkinointi​
 • Sosiaalinen media​
 • Analytiikka
 • Hakukoneoptimointi (SEO)​
 • Hakukonemarkkinointi (SEM)​

Otson haastattelu

Millaista osaamista ja kokemusta tuot Quruun? 

Olen urani aikana tehnyt todella monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin tehtäviä aina yrittäjästä markkinointipäällikön tehtäviin saakka. Työskentelin pitkään matkailualalla ja olen kuin kala vedessä kansainvälisessä työympäristössä. Matkailualalla toimiessani pääsin työskentelemään hyvin erilaisten ja eri kokoisten yritysten markkinoinnin kanssa. Minulle onkin hyvin tuttua hahmottaa ratkaisuja ja ehdotuksia monenlaisten liiketoimintatavoitteiden ja resurssien mukaan. 

Olen tottunut työskentelemään digitaalisen markkinoinnin parissa hyvin kokonaisvaltaisesti, niin strategisella kuin taktisella tasolla. Minulla on vahva ymmärrys modernin digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista yrityksen liiketoimintatavoitteiden tukena. Vahvuuteni on hahmottaa nopeasti erilaisten tavoitteiden mukaiset ja relevantit digitaalisen markkinoinnin ratkaisut tulosten saavuttamiseksi. Haluan asiakkaitteni kanssa varmistaa, että tekemistä voidaan mitata ja että markkinoinnin teot ovat linjassa liiketoiminnan tavoitteiden kanssa.  

Ammatillisena supervoimanani pidän monimutkaisten digitaalisen markkinoinnin konseptien ja ratkaisujen selkeyttämistä ja kommunikointia ymmärrettäväksi kieleksi.

Miksi valitsit juuri Qurun? 

Minulla on vahva halu kehittyä entistä paremmaksi markkinoijaksi ja haastaa itseäni ammatillisesti. Quru on mielestäni Suomen kärkikaartia juuri niillä aihealueilla, jotka koen nykypäivän digitaalisessa markkinoinnissa tärkeimmiksi. Koen, että laaja-alainen osaamiseni ja taustani tulee Qurulla todelliseen tehokäyttöön ja tuloksia syntyy. Qurun timanttinen asiantuntijatiimi ja yrityksestä välittynyt mahtava ilmapiiri tekivät valinnasta lopulta helpon!

Kerro tehtävistäsi Digital Marketing Specialistina & Mitä pidät tärkeänä tehtävissäsi? 

Työssäni Digital Marketing Specialistina suunnittelen ja toteutan asiakkaille tehokkaita markkinointikonsepteja ja -kampanjoita, hyödyntäen modernin digitaalisen markkinoinnin koko työkalupakkia. Pidän tärkeänä markkinoinnin tuloksellisuutta ja sen mitattavuutta. Kaikkein tärkein asia tehtävässäni on minusta se, että markkinoinnin teot oikeasti tukevat parhaalla mahdollisella tavalla valittuja liiketoiminnan tavoitteita  

Paljasta itsestäsi jotain, jonka vain harva tietää 

Vaikka olen työssäni analyyttinen, on minulla myös luova puoli. Olen koko ikäni harrastanut musiikkia sen erilaisissa muodoissa ja pidän uusien luovien konseptien kehittämisestä. Luova tekeminen tuo minulle sopivaa vastapainoa analyyttiseen työhön, mutta on siitä ollut valtavasti hyötyä myös markkinointipähkinöiden ratkaisemisessa!