Skip to content
bg-exhibition-792158590

Digital Marketing Specialist

By 16-12-2020
Turku/Helsinki

Etsimme joukkoomme Digital Marketing Specialistia

Quru on markkinoinnin ja analytiikan ammattilaisista koostuva lähes 30 hengen tiimi. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään dataa paremman asiakaskokemuksen luomisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa. Qurulaiset tunnetaan äärimmäisen osaavina ja skarppeina alan pioneereina, mutta myös uteliaina ja hauskoina kumppaneina, joiden kanssa on paitsi tuloksellista, myös mukavaa työskennellä. Toimistomme sijaitsevat Turussa ja Helsingissä.

Etsimme nyt joukkoomme Digital Marketing Specialistia tekemään asiakkaidemme kanssa tuloksellista digimarkkinointia. Rooli on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Alan osaajana pääset mukaan monikanavaiseen markkinoinnin suunnitteluun ja tekemiseen:

  • Digimainonnan kampanjoiden tuottaminen, kehittäminen ja raportointi
  • Sisältö- ja kanavastrategioiden tekeminen
  • Asiakkaan verkkosisältöjen kehittäminen datan avulla: hakukoneoptimointi (SEO), käytettävyystutkimukset, konversio-optimointi

Tehtäväalueesi räätälöimme vahvimpien osaamisalueidesi mukaan. Toivomme sinulta kuitenkin kokemusta erityisesti Google Ads- ja Facebook Ads -työkalujen käytöstä sekä hakukoneoptimoinnista. Plussana sinulta saattaa löytyä osaamista LinkedIn -mainonnasta, ohjelmallisesta ostamisesta ja Twitter-mainonnasta. Eduksi katsomme ymmärryksen HTML-, CSS- ja Javascript -ohjelmointikielistä, markkinoinnin automaatiosta sekä Hubspot- ja Amazon -palveluiden käytöstä. Kyky tuottaa sisältöjä kaksikielisesti suomen ja ruotsin kielillä on myös hyödyksi asiakastyössä.

 

Työkaluja on monia, mutta me Qurulla korostamme täydellisen osaamisen sijaan oppimishalua ja joustavuutta erilaisten ratkaisujen tuottamisessa asiakkaillemme. Toivomme sinulta näkemystä ja kykyä kehittää asiakkaiden liiketoimintaa luovasti eri kanavissa. Et pelkää tarttua erilaisiin mittareihin, kuten ROI’hin ja konversioasteeseen, ja analysoida verkkoliikennettä kokonaisuutena.

Me Qurulla tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä terävät analyytikot ja teknisemmät osaajat, joiden kanssa voit kasvattaa osaamistasi digimarkkinoinnin asiantuntijana. Työskentely-ympäristömme on kansainvälinen (työkielenämme on englanti) ja monipuolinen: osana markkinointialan suurinta suomalaista yhtiöryhmää Salomaata teemme yhteistyötä myös muiden alan toimistojen kanssa.

Laita hakemuksesi tulemaan viimeistään 16.12.2020. Teemme valinnan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Voit kysellä lisätietoja tehtävästä Jan Koivukankaalta numerosta +358 44 739 1227 tai osoitteesta jan.koivukangas@quru.fi. Lisätietoja antaa myös Risto Tattari numerosta +358 50 349 9663 ja osoitteesta risto.tattari@quru.fi.

JÄTÄ MEILLE HAKEMUKSESI JA CV:SI

Lue lisää Qurusta. 
Lue lisää Salomaa Groupista