Skip to content
17.3.2021 10:12 1 min read

Proaktiivisia ratkaisuja hakukoneoptimoinnin haasteisiin: SEO Specialist Toni Kukkonen

Qurun taitava osaajajoukkue sai tammikuussa jälleen uuden vahvan digimarkkinoinnin osaajan, kun mukaan liittyi SEO Specialist Toni Kukkonen. Tonille on tärkeää toimia proaktiivisesti ja kehittää osaamistaan alan jatkuvien muutosten mukana. Hän haluaa auttaa asiakkaita tarjoamalla juuri heille sopivia markkinointiteknologian työkaluja ja menetelmiä.

Millaista osaamista ja kokemusta tuot Quruun?

Olen aiemmin työskennellyt SaaS-toimialalla ja mediatoimistossa digitaalisen markkinoinnin eri tehtävissä.

Aiemmissa tehtävissä olen päässyt kehittämään kotimaisten ja kansainvälisten yritysten tulospohjaista markkinointia sekä hakukoneoptimointiin ja web-analytiikkaan liittyviä haasteita.

Aikaisempi työkokemukseni on antanut minulle vahvan ymmärryksen, miten yrityksen liiketoimintaa voidaan kasvattaa digitaalisten kanavien avulla ja miten web-analytiikkaa on mahdollista hyödyntää markkinoinnissa, konversio-optimoinnissa sekä digitaalisten ostopolkujen analysoinnissa.

Miksi valitsit juuri Qurun?

Qurulla on erittäin vahvaa osaamista analytiikkaan ja digitaaliseen markkinointiin liittyen. Olen ollut tietoinen Qurun arvostetusta maineesta jo aiemmin ja olen innoissani mahdollisuudesta päästä liittymään mukaan osaavaan jengiin.

Kerro tehtävistäsi SEO Specialistina

Qurulla on mahdollista kehittää omaa osaamista monella eri osa-alueella ja työtehtäviä on myös mahdollista räätälöidä omien osaamisalueiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Olen osa Qurun konsulttitiimiä ja työskentelen pääosin hakukoneoptimoinnin, tulospohjaisen markkinoinnin ja web-analytiikan tehtävissä.

Mitä pidät tärkeänä tehtävissäsi?

Markkinointiteknologian työkalut ja menetelmät kehittyvät jatkuvasti ja niiden tuomat mahdollisuudet voivat aiheuttaa haasteita monille yrityksille. Omassa tehtävässäni teknologian ymmärtämisen ja oman osaamisalueen kehittämisen lisäksi on tärkeää osata toimia proaktiivisesti ja sopeutua alalla tapahtuviin jatkuviin muutoksiin.

Kertoisitko jotain myös itsestäsi?

Työn ulkopuolella olen kiinnostunut musiikkiteknologiasta ja -tuotannosta. Tykkään myös ruoanlaitosta ja uusiin ruokakulttuureihin tutustumisesta. Lisäksi harrastan aktiivisesti maantiepyöräilyä.