Skip to content
Quru 26.10.2021 9:38 2 min read

Quru tuo potkua digitaaliseen liiketoimintaan - Haastattelussa CEO Risto Tattari

Qurun missiona on auttaa asiakkaita hyödyntämään dataa paremman asiakaskokemuksen luomisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa. Toimitusjohtaja Risto Tattari kertoo Qurun tuoreimmat kuulumiset ja kehitysnäkymät.

Mitä Qurulle kuuluu tänä syksynä?

Qurulla uudistuminen ja uuden luominen ovat vahvasti läsnä kaikessa mitä teemme.

Uskomme edelleen datan voimaan ja autamme asiakkaitamme hyödyntämään dataa paremman asiakaskokemuksen luomisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa. Olemme panostaneet merkittävästi inbound-markkinoinnin osaamisen ja tarjoaman kehittämiseen. Qurulla teemme jatkuvaa kehitystä myös oman toimintamme parantamisen eteen tuomalla automaatiota prosesseihimme ja tuotteistamalla tehokkaammin palveluitamme.

Qurun palvelut jaetaan neljään osa-alueeseen: Digitaalinen transformaatio & strategia, Tuloksellinen digimarkkinointi, Inbound-markkinointi sekä Analytiikka ja data science. Miten eri osa-alueiden merkitys painottuu?

Nämä kaikki osa-alueet linkittyvät toisiinsa – esimerkiksi digitaalisesta markkinoinnista ei saada täysiä tehoja irti, mikäli oikeaa tietoa ei pystytä hyödyntämään markkinoinnin ohjaamisessa ja kehittämisessä. Uskomme vahvasti, että onnistuneen asiakaskokemuksen kehittäminen vaatii digitaalisuuden tuomisen osaksi yrityksen strategiaa ja se vaikuttaa yrityksen prosesseihin laajasti, läpi myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun.

Puhutaan kilpailukyvystä ja kilpailuedusta. Mitkä ovat Qurun tärkeimmät kilpailuedut?

Tärkein kilpailuetumme on ehdottomasti erittäin osaava ja jatkuvasti itseään kehittävä tiimimme. Meillä on erittäin vahva tausta tuloksellisesta datan hyödyntämisestä liiketoiminnan kehittämisessä ja mahdollisuus yhdistää monia eri analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin osa-alueita asiakkaan tarpeiden mukaan. Olemme myös ketteriä, innovatiivisia ja meidän kanssamme on hauskaa tehdä yhdessä töitä. Viimeksi mainittu on tullut useasti esiin, kun olemme kyselleet asiakkailtamme miksi he haluavat työskennellä juuri meidän kanssamme.

Millaisen osaamisen kasvattamiseen aiotte panostaa jatkossa vahvimmin?

Jatkossa panostamme kokonaisvaltaiseen strategiseen osaamiseen digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan eri osa-alueilla. Tämä kenttä muuttuu niin nopeasti, että konsulttiemme osaamisen jatkuva kehittäminen on sisäänrakennettu organisaatioomme. Meidän vastuullamme on varmistaa, että osaamisemme on myös yhä laajempaa ja moniulotteisempaa kun kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa digitaalisissa kanavissa.

 

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä ja keskustellaan miten voimme yhdessä kehittää yritystäsi ja näin kasvattaa tulosta digitaalisuutta hyödyntäen.

OTA YHTEYTTÄ

avatar

Quru

Quru - Better Business in Digital Channels