Skip to content
Quru-Acc-manager-anu
Quru29.9.2022 8:351 min read

Laajaa kokemusta markkinoinnin kentältä: Senior Account Manager Anu Välimäki

Syyskuussa Qurun asiantuntijatiimiä liittyi vahvistamaan Senior Account Manager Anu Välimäki. Anulla on yli 20 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin tehtävistä, ja tuo kokemuksellaan Qurulle erinomaista osaamista alalta. Anu kertoo olevansa erittäin sitoutunut asiakkuuksiinsa ja haluaa olla saumaton linkki yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Millaista osaamista ja kokemusta tuot Quruun? 

Minulla on yli 20 vuoden kokemus myynti- ja markkinointitehtävistä eri kokoisissa yrityksissä, niin b-b kuin b-c sektoreilta.  Viimeisimmät vuodet olen viettänyt asiakasrajapinnassa SaaS tuotteiden parissa ja uskon, että pystyn tuomaan näkökulmaa sekä kokemusta varsinkin markkinoinnin automaatiosta. 

 

Miksi valitsit juuri Qurun?

Sain vinkin avoimesta Senior Account Managerin tehtävästä ja se herätti heti mielenkiintoni. Minua vakuutti erityisen paljon työhaastattelutilanteessa Qurulaisten timanttinen ammattitaito ja aito kiinnostus asiakaskokemukseen sekä asiakkuuksien kehittämiseen 

  

Kerro tehtävistäsi Senior Account Managerina & mitä pidät tärkeänä tehtävissäsi? 

Roolissani tulen vastaamaan tietyistä asiakkuuksista sekä niiden kehittämisestä yhdessä asiantuntijatiimin kanssa. Olen erittäin sitoutunut asiakkuuksiini ja haluan olla saumaton linkki asiantuntijoiden sekä asiakkaiden välillä. Yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa, etsitään parhaimmat markkinoinnin keinot, joilla päästään liiketoiminnan tavoitteisiintehokkaasti ja mitattavastiPidän tärkeänä tehtävässäni avointa keskustelua, joustavuutta, läpinäkyvyyttä sekä luotettavuutta 

 

Paljasta itsestäsi jotain, jonka vain harva tietää 

Olen toiminut jo yli 15 vuotta vapaaehtoisena mentorina nuorten hyväksi. Suomessa on aivan liian paljon syrjäytyneitä nuoria, vailla minkäänlaista yhteiskunnallista tukea. Jos pystyn tuomaan omalla kokemuksellani ja kuuntelemisella positiivista ajattelumallia nuorissa, koen tekeväni jotain oikein.  

 

avatar

Quru

Quru - Better Business in Digital Channels