Skip to content
Quru 23.11.2021 15:32 2 min read

Insinöörin matka verkkokauppiaasta digimarkkinoinnin ammattilaiseksi: Digital Marketing Specialist Peter Moilanen

Qurun monitaitoisten ammattilaisten riveihin saatiin kuun vaihteessa uutta vahvistusta kun mukaan liittyi Digital Marketing Specialist Peter Moilanen. Peter pitää tärkeänä hahmottaa koko digimarkkinoinnin kenttää laaja-alaisesti, jotta voi rakentaa ja tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Millaista osaamista ja kokemusta tuot Quruun? 

Valmistuttuani tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi olin saanut jo koulun ohella työkokemusta digitaalisen markkinoinnin maailmasta, jonka potentiaali tulevaisuudessa herätti välittömästi kiinnostukseni. Kokemusta löytyy pelkästä yritysideasta etenemisestä valmiiseen verkkokauppaan ja siellä myytävien tuotteiden digitaalisesta markkinoinnista. Tällä hetkellä takana on jo kolme omin käsin perustettua verkkokauppaa Shopify-verkkokauppa-alustan kautta sekä siellä myytävien tuotteiden digimarkkinointi.  

Tähän kokemukseen sisältyy yritysideointia, brändin kehittämistä, verkkokaupan teknistä toteutusta, hakukoneoptimointia, asiakaspalvelua ja epäonnistumisten kautta kehittymistä. Omakohtaisen kokemukseni kautta uskon ymmärtäväni asiakkaan liiketoiminnan kehittämisen kannalta olennaiset haasteet. Luonteeltani olen kunnianhimoinen, mukautuva ja can-do -asenteen omaava. Kiinnitän huomioni vahvasti päätavoitteeseen, jolloin matkalla tulevat haasteet eivät ikinä ole lannistaneet. 

Miksi valitsit juuri Qurun? 

Qurussa arvostan mahdollisuutta tuoda työnteossa koko oma potentiaali käyttöön, kun halutaan luoda asiakkaalle tuloksellista digimarkkinointia. Siihen ei kuitenkaan kukaan pysty yksin vaan tarvitaan tiimi huippuosaajia, joita Qurulta löytyy. Qurulaisena pystyn haastamaan itseni ja kehittymään entistä osaavammaksi digimarkkinoinnin asiantuntijaksi. Uskon vahvasti, että menestymisen salaisuus piilee työympäristössä, jossa työntekijät saavat luovasti toteuttaa osaamistaan ja jossa rento humoristinen ilmapiiri kestää pahimmatkin haasteet. Tähän mennessä olen havainnut nämä ominaisuudet työpaikallani ja odotan innolla tulevaa! 

Kerro tehtävistäsi Digital Market Specialistina &  Mitä pidät tärkeänä tehtävissäsi? 

Tehtävänimikkeeni on Digital Marketing Specialist, jossa tehtäväni on suunnitella, luoda ja toteuttaa asiakkaille markkinointikampanjoita, jotka tukevat yrityksen palveluiden ja tuotteiden laajentumista ja kasvua. Mittaan ja raportoin digitaalisten markkinointikampanjoiden tehokkuutta ja arvioin niiden tavoitteita. Pidän tärkeänä hahmottaa koko digimarkkinoinnin kenttää laaja-alaisesti, jotta voin rakentaa asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun tai suositella potentiaalisesti parasta ratkaisua kehittymisen kannalta. 

Paljasta itsestäsi jotain, jonka vain harva tietää 

Omistan tarkan silmän visuaaliselle ilmeelle, jossa saattaa olla loraus perfektionismia mukana. Joskus saatan takertua pitkäksi aikaa pienen yksityiskohdan korjaamiseen, jos se ei sovi kokonaisuuteen. Vastapainoksi syön pinaattiletut kermaviilin kanssa, josta onkin sitten jo perfektionismi kaukana.  

avatar

Quru

Quru - Better Business in Digital Channels