Skip to content

Anu Välimäki

Senior Account Manager


 • +358 44 997 8006​
 • anu.valimaki@quru.fi

  Työskentelen Qurulla Senior Account Managerina. Tehtäviini kuuluu asiakkuuksien kehittäminen sekä saumattoman yhteistyön sujuvoittaminen niin asiakkaiden kuin Qurun asiantuntijoiden välillä.

  Olen kokenut taktisten ja strategisten ratkaisujen ammattilainen. 

  Asiakkuudenhallinnan lisäksi minulta löytyy vankkaa kokemusta asiakkuuden elinkaariajattelusta, asiakaskokemuksen rakentamisesta ja markkinoinnin automaatiosta ja sen monipuolisista ratkaisuista. 

Osaaminen

 • Business Development
 • Digitaalinen markkinointi
 • Asiakkuusjohto
 • Markkinoinnin automaatio
 • GDPR & Data Governance

Anun haastattelu

Millaista osaamista ja kokemusta tuot Quruun? 

Minulla on yli 20 vuoden kokemus myynti- ja markkinointitehtävistä eri kokoisissa yrityksissä, niin b-b kuin b-c sektoreilta.  Viimeisimmät vuodet olen viettänyt asiakasrajapinnassa SaaS tuotteiden parissa ja uskon, että pystyn tuomaan näkökulmaa sekä kokemusta varsinkin markkinoinnin automaatiosta. 

 

Miksi valitsit juuri Qurun?

Sain vinkin avoimesta Senior Account Managerin tehtävästä ja se herätti heti mielenkiintoni. Minua vakuutti erityisen paljon työhaastattelutilanteessa Qurulaisten timanttinen ammattitaito ja aito kiinnostus asiakaskokemukseen sekä asiakkuuksien kehittämiseen 

  

Kerro tehtävistäsi Senior Account Managerina & mitä pidät tärkeänä tehtävissäsi? 

Roolissani tulen vastaamaan tietyistä asiakkuuksista sekä niiden kehittämisestä yhdessä asiantuntijatiimin kanssa. Olen erittäin sitoutunut asiakkuuksiini ja haluan olla saumaton linkki asiantuntijoiden sekä asiakkaiden välillä. Yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa, etsitään parhaimmat markkinoinnin keinot, joilla päästään liiketoiminnan tavoitteisiintehokkaasti ja mitattavastiPidän tärkeänä tehtävässäni avointa keskustelua, joustavuutta, läpinäkyvyyttä sekä luotettavuutta 

 

Paljasta itsestäsi jotain, jonka vain harva tietää 

Olen toiminut jo yli 15 vuotta vapaaehtoisena mentorina nuorten hyväksi. Suomessa on aivan liian paljon syrjäytyneitä nuoria, vailla minkäänlaista yhteiskunnallista tukea. Jos pystyn tuomaan omalla kokemuksellani ja kuuntelemisella positiivista ajattelumallia nuorissa, koen tekeväni jotain oikein.